Δημοτική αγορά Κατερίνης| Ένα παρατημένο σημείο με σφραγίδα Κουκοδήμου μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό στολίδι στην καρδιά της πόλης

Κοινωνία Περιβάλλον Πολιτική

Το  αίθριο της πλατείας Δημαρχείου γυρίζει σελίδα, αναγεννάται και μεταμορφώνεται σε μία καλαίσθητη στοά, σε ένα πραγματικό στολίδι στην καρδιά της πόλης. Μία σύγχρονη αγορά, που θα αντανακλά τον εμπορικό δυναμισμό της πόλης, θα στεγάζει καταστήματα και θα αποτελεί έναν χώρο κοινωνικής συγκέντρωσης, επικοινωνίας, εμπορικών και πολιτιστικών δράσεων.

 «Οι αισθητικές παρεμβάσεις ανάδειξης και συνολικής ανάπλασης στο δημοτικό κτίριο και στο αίθριο της δημοτικής αγοράς δίνουν νέα πνοή στην καθημερινότητα της πόλης. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την εικόνα της για να είναι ποιοτική τόσο για τους μόνιμους κατοίκους της, όσο και για τους επισκέπτες της. Το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχε σημαντικά προβλήματα επί σειρά ετών, θα πληροί πλέον τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προκειμένου να αναπτυχθεί και να γίνει ελκυστικό για όλους», επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.