Θ. Αναστασιάδης: “Αν δεν υπήρχε υποψηφιότητα Ντούμου, κάποια τηλέφωνα δεν θα χτυπούσαν ποτέ…και κάποιοι θα συνέχιζαν να βλέπουν τον Δήμαρχο μόνο σε φωτογραφίες”

Απόψεις Πολιτική

«Η εξουσία, ο έπαινος, η φήμη, η επιτυχία είναι πράγματα που κάνουν τους καλούς καλύτερους και τους κακούς χειρότερους» – Μανώλης Δουκίδης, Συγγραφέας

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κυρίου Ντούμου, παρακολουθώ την αναμενόμενη αλλαγή της επικοινωνιακής πολιτικής της διοίκησης Κουκοδήμου.

Από το αλαζονικό «δεν έχουμε αντίπαλο» πέρασε στο «και τώρα τρέχουμε».

Έτσι, βλέπουμε ξαφνικά τον Δήμαρχο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, τον βλέπουμε να χορεύει, να τρώει μαζί με κοινούς θνητούς…και να προσπαθεί να κάνει σε λίγους μήνες όσα δεν έκανε 3,5 χρόνια. Και αναφέρομαι αποκλειστικά σε επικοινωνιακή πολιτική γιατί σε επίπεδο έργων θα μας μείνει η προβλήτα στην Παραλία και η βιβλιοθήκη…

Είναι βέβαιο ότι αρκετοί ξεχνούν γρήγορα και άλλοι πείθονται κατ´επανάληψη από νέες υποσχέσεις. Εκτιμώ πως η συντριπτική όμως πλειοψηφία, εν έτη 2023, αντιλαμβάνεται, συγκρίνει, έχει κρίση και ένστικτο. Ξέρει ότι αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα Ντούμου, αυτή η διοίκηση θα αγνοούσε επιδεικτικά πολλούς από αυτούς που σήμερα προσπαθεί να προσεγγίσει ζητώντας εκ νέου στήριξη.

Αν δεν υπήρχε υποψηφιότητα Ντούμου, κάποια τηλέφωνα δεν θα χτυπούσαν ποτέ…και κάποιοι θα συνέχιζαν να βλέπουν τον Δήμαρχο μόνο σε φωτογραφίες.

Σε 39 εβδομάδες οι συνδημότες θα αποφασίσουν.

Θα αλλάξουμε διοίκηση ή είμαστε ευχαριστημένοι απο την διοίκηση Κουκοδήμου;

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ