Ευχαριστήριο Υγειονομικών που ήταν σε αναστολή εργασίας: ‘”Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ”

Κοινωνία

Μετά την δικαίωση του αγώνα μας από το «Συμβούλιο της Επικρατείας» και την επιστροφή μας από 1/1/2023 στις θέσεις εργασίας μας, οι υγειονομικοί που επί ενάμιση χρόνο αδίκως νοιώσαμε στο πετσί μας την βαρβαρότητα της πιο αδίστακτης και απάνθρωπης κυβέρνησης και του Υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη, νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους συμπολίτες μας, επαγγελματικούς κλάδους (ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς) και την Εκκλησία που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας στηρίζοντας τον αγώνα μας ηθικά αλλά και συμβάλλοντας με κάθε τρόπο για την επιβίωσή μας. Σε όλη αυτή την πορεία ένα μεγάλο κομμάτι συμπολιτών μας στάθηκε δίπλα μας, αγωνίστηκε δίπλα μας και ήταν η πηγή της δύναμή μας.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

Ο αγώνας όμως δεν τελειώνει εδώ! Ναι μεν έγινε άρση των αναστολών μας, αλλά ο νόμος 4820/2021 που έφερε την υποχρεωτικότητα και καταργεί κάθε δικαίωμα στο αυτεξούσιο και την αυτοδιάθεση, ο νόμος που στην ουσία στερεί την ελευθερία του ατόμου, παραμένει ενεργός και η κατάργησή του θα πρέπει να είναι απαίτηση κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Για αυτό το δικαίωμα αγωνιστήκαμε τόσους μήνες!

Για αυτή την Ελευθερία και την Δημοκρατία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, απαιτώντας την κατάργηση κάθε νόμου που μας την στερεί!

Υγειονομικοί Ν. Πιερίας (που ήμασταν σε αναστολή)