Black Friday η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου για την Κατερίνη που βάζει τα γιορτινά της και ανοίγει τα μαγαζιά της με προσφορές και εκπλήξεις

Επαγγελματίες Κοινωνία Οικονομία

Με κοινή απόφαση του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης τα εμπορικά καταστήματα της Κατερίνης θα ανοίξουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής της πολιούχου της πόλης Αγίας Αικατερίνης και μετά την ολοκλήρωση της Πανηγυρικής Ακολουθίας και της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας μπαίνοντας έτσι σε ρυθμούς Black Friday με απίστευτες προσφορές και εκπλήξεις για τους καταναλωτές. 

Αυτό ανακοίνωσαν το πρωί της Τρίτης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ρέχας. 

“Με μεγάλο σεβασμό στην ημέρα που γιορτάζει η πόλη μας αποφασίσαμε να ανοίξουμε την αγορά. Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και θα επωφεληθούν από τις προσφορές των εμπορικών καταστημάτων” ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να φύγει, όπως είπε χαρακτηριστικά, ούτε ένα ευρώ από την πόλη. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε επίσης την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου που υπέγραψε σχετική απόφαση η οποία διευκολύνει τη λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα της τοπικής αργίας. 

“‘Ηταν μία δύσκολη απόφαση, ωστόσο θεωρούμε ότι σε αυτή την χρονική στιγμή που σε όλη την Ελλάδα έχει καθιερωθεί η Black Friday και όλα τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά, ειδικά στους γειτονικούς νομούς, ήταν μια σωστή απόφαση. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εκπτωτικό τριήμερο που ξεκινά με την Black Friday και κορυφώνεται την Κυριακή που τα μαγαζιά και στην Κατερίνη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, θα παραμείνουν ανοικτά”, ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση ελήφθη σε απόλυτη συνεννόηση με τον Μητροπολίτη. 

“Η Black Friday είναι ένα εμπορικό γεγονός το οποίο πρέπει να αποδεχθούμε. Οι μεγάλες εταιρείες κάνουν διαφημίσεις από τις αρχές του Νοέμβρη οπότε κι εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες σε αυτό το τριήμερο. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο της Πιερίας να επιλέξει τα καταστήματα της Κατερίνης καθώς υπάρχουν πολύ καλές προσφορές σε όλα τα είδη και πιστεύουμε ότι θα υπάρχει σημαντική ανταπόκριση” ανέφερε από την πλευρά του ο ΓΓ του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτης Πρίντζιος. 

Έτσι, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 12:00 έως τις 20:00 ενώ θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους καταναλωτές. Την Κυριακή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 11:00 έως τις 15:00.