Με το νέο ΔΣ των ΚΤΕΛ Πιερίας ο Φώντας Μπαραλιάκος

Πολιτική

Στο ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας βρέθηκε ο Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος για μία εποικοδομητική συνάντηση με τα μέλη του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου. 

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος, Μόσχος Λεοντιάδης, ο Αντιπρόεδρος, Γαβριήλ Σαϊδές, τα μέλη Νίκος Μπουλούμης,  Κωνσταντίνος Χαλιανδρός και Τσεχερίδης Χαράλαμπος καθώς και μέτοχοι.

Ο κ. Μπαραλιάκος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους και συζήτησε  μαζί τους μία ατζέντα με θέματα που αφορούν τον οργανισμό.

Στα προβλήματα που έθιξαν οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ τόνισαν την αύξηση του κόστους των μεταφορών λόγω της αύξησης των τιμών των καυσίμων και τις αλυσιδωτές συνέπειες που έχει αυτή σε πολλά είδη των αυτοκινητιστών.  

Αναφέρθηκαν, εξάλλου, με ικανοποίηση στην έως τώρα στήριξη της κυβέρνησης προς τον κλάδο ειδικότερα στην περίοδο της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Πιερίας τους εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την υποδειγματική λειτουργία, την οργάνωση και τον επαγγελματισμό τους, ακόμα και κατά το δύσκολο διάστημα έξαρσης του COVID.

Τα  ΚΤΕΛ Πιερίας, ομολογουμένως, επιτελούν κοινωνικό έργο, καθώς διεξάγουν δρομολόγια σε χωριά του Νομού ακόμα και με ελάχιστους ή καθόλου επιβάτες, διατηρώντας την διασύνδεση με απομακρυσμένες περιοχές και ας μην έχουν κέρδος. 

Η στήριξή τους  στη κοινωνία της Πιερίας είναι διαχρονική και με τον εκσυγχρονισμό του στόλου, τη βελτίωση των υποδομών, την αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων διαρκώς αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους προς τους πολίτες αποτελώντας τις συγκοινωνιακές αρτηρίες της ελληνικής υπαίθρου! 

Η συνεργασία των δύο πλευρών , ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Πιερίας,  θα είναι συνεχής και σταθερή για κάθε ζήτημα του κλάδου.