Δήμος Κατερίνης: Σε τροχιά υλοποίησης από τη ΔΕΥΑΚ η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στην Ενότητα Καπνικού Σταθμού

Κοινωνία

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο «Επέκταση Δικτύου Αποχέτευσης πόλης Κατερίνης». Το έργο αφορά την κατασκευή με αυτεπιστασία από τη Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης – Αποχέτευσης Κατερίνης, της επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης στην Ενότητα Καπνικού Σταθμού (πίσω από τις Εργατικές κατοικίες στον Εγγλέζικο).

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη, υπηρεσιακούς παράγοντες κ.α. επισκέφθηκε την περιοχή έναρξης των παρεμβάσεων.

«Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής ικανοποιείται. Με την ολοκλήρωση του έργου, καθώς και την υλοποίηση αντίστοιχης παρέμβασης στην περιοχή του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (στο ύψος της Ελιάς), που ακολουθεί, η  Κατερίνη θα διαθέτει πλέον στο σύνολό της, ένα σύγχρονο και επαρκές δίκτυο αποχέτευσης» τόνισε σε δήλωσή του, ο κος Κουκοδήμος.

«Η κάλυψη του συνόλου των περιοχών οικιστικής ανάπτυξης με δίκτυα αποχέτευσης συνιστά προτεραιότητα για τη ΔΕΥΑΚ. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε ένα σημαντικό έργο επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης στην Ενότητα Καπνικού Σταθμού. Πρόκειται για κατασκευή νέου τμήματος δικτύου για την κάλυψη των αναγκών αποχέτευσης των κατοίκων της περιοχής, που δεν είχαν πρόσβαση έως σήμερα σε αυτό» σημείωσε από την πλευρά του, ο κος Μπουσνάκης.