Αναφορά της Βουλεύτριας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ε. Σκούφα για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου – «Διάχυτη η αγωνία των φορέων να μην επαναληφθεί η ταλαιπωρία»

Πολιτική

Στη Βουλή φέρνει με Αναφορά που κατέθεσε η Βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα το ζήτημα της ενημέρωσης από την Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών που εκτελούνται στην Εθνική Οδό,  και συγκεκριμένα στη Βόρεια Πιερία, στον  Μακρύγιαλο στην είσοδο και έξοδο της Κατερίνης και στη Νότια Πιερία στην περιοχή του Βαρικού.

Η κα Σκούφα μεταφέρει την αγωνία των φορέων της Πιερίας, όπως αυτή περιλαμβάνεται στην Επιστολή η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Πιερίας κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη, τον  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΔΔΠΗΠ κ. Γρηγόρη Βειδαμενίδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ν.Πιερίας κ. Κώστα Σιμόπουλο και  τον Πρόεδρο του  Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν.Πιερίας κ.Μόσχο Λεοντιάδη, να πάρουν σαφείς απαντήσεις ως προς το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, εκφράζοντας παράλληλα τον έντονο προβληματισμό τους να μην βιώσουν οι επισκέπτες την ταλαιπωρία που υπέστησαν το καλοκαίρι.