Επιστολή φορέων στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων – Η. Τσιτλακίδης: ” Να μην βιώσουμε τα ίδια απαράδεκτα φαινόμενα με τις πολύωρες καθυστερήσεις”

Επαγγελματίες Κοινωνία Τουρισμός

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων που εκτελούνται στην Πιερία ζητούν να πληροφορηθούν από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου με επιστολή που έστειλαν από κοινού η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Πέλλας Ημαθίας Πιερίας, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ν.Πιερίας και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Πιερίας.

“Είναι κοινή ανησυχία όλων μας η ολοκλήρωσή τους να γίνει έγκαιρα και σίγουρα πριν την καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να μην βιώσουμε τα ίδια απαράδεκτα φαινόμενα με τις πολύωρες καθυστερήσεις. Μέχρι σήμερα, η είσοδος και η έξοδος της Κατερίνης εξακολουθούν να είναι κλειστές, στον Μακρύγιαλο δεν εκτελούνται – εμφανείς τουλάχιστον- εργασίες, και στο Βαρικό άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Η Επιστολή

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΟΣ: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Κοινοποίηση: Υπουργό Υποδομών και Δικτύων κ. Καραμανλή Α.

 Βουλευτή Πιερίας κ. Μάνη – Παπαδημητρίου Α.

 Βουλευτή Πιερίας κ. Μπαραλιάκο Ξ.

 Βουλεύτρια Πιερίας κ. Σκούφα Ε.

 Βουλευτή Πιερίας κ. Χιονίδη Σ.

 Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου Σ.

 Δήμαρχο Κατερίνης κ.Κουκοδήμο Κ.

 Δήμαρχο Δίου Ολύμπου κ. Γερολιόλιο Ε.

                        Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού κ. Μανώλα Α

        Θέμα: Έργα συντήρησης της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στην Πιερία

Κύριοι

Επανερχόμενοι στην από 27.6.2022 επιστολή μας, σας καλούμε να μας γνωστοποιήσετε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων συντήρησης που εκτελούνται με ευθύνη σας στην Πιερία. Αντιλαμβάνεσθε ότι είναι διάχυτη η ανησυχία μας για την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων αυτών (Β Πιερία, Μακρύγιαλος, είσοδος και έξοδος Κατερίνης, Ν.Πιερία, Βαρικό) πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επισκεπτών και των κατοίκων της Πιερίας που βιώσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι.

ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ Π. ΗΡΑΚΛΗΣ Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Πιερίας

ΒΕΙΔΑΜΕΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΕΔΔΠΗΠ

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ν.Πιερίας

ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ Πρόεδρος Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν.Πιερίας