Συνάντηση Εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου μελών του Ομίλου “Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια”

Πολιτισμός

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ο Πρόεδρος Σάββας Μ. Τσεντίδης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ιωάννης Ε. Πουλατσίδης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας, συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου με κύριο θέμα, την παραγωγή ενός χρηστικού δίγλωσσου εντύπου, με τρισδιάστατες αναπαραστάσεις και σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό για τον ”Μαστόδοντα” της Νεοκαισάρειας.

Η κα Μαυρίδου ζήτησε να ενημερωθεί για τους στόχους του Ομίλου μας τόσο στο άμεσο μέλλον όσο και ευρύτερα, προκειμένου να σταθεί αρωγός και να συμβάλει ουσιαστικά στην εδραίωση της νέας τουριστικής θεματικής ενότητας της Παλαιοντολογίας για την Πιερία.

Δρομολογήσαμε από κοινού τα αμέσως επόμενα βήματα προκειμένου η στόχευση και ο σχεδιασμός τους να φέρει τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο μας και ευρύτερα για την Πιερία.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και για την δυνατότητα που μας δίνει, να αποτελέσουμε και εμείς ως Όμιλος μέρος της προσπάθειας ανάδειξης του τόπου μας.

Ευχόμενοι οι προσπάθειες αυτές να αποτελέσουν την απαρχή νέων συνεργασιών και δράσεων.