Συνάντηση του  Μητροπολίτη Κίτρους με επίκεντρο τον 7ο Δρόμο Αλληλεγγύης του Ι.Ν.  Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Κοινωνία

Συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος προκειμένου να τους συγχαρεί και να αποδώσει το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη φετινή διοργάνωση στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Πιερίας ως ο φορέας που επιλέχθηκε για το 2022.

Πιο συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συναντήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2022 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο με τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγ. Χαραλάμπους Κατερίνης π. Κυριάκο Κοκελίδη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Πιερίας κα Ασημίνα Περδίκη – Πούλιου  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Παλαιολόγο και κ. Διονύσιο Ηλία. Τον Σύλλογο Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ” εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Ράνια Σαλαμάντη, ενώ παρέστη και ο κ. Αλέξανδρος Πούλιος, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες αλλά και στην μεγάλη ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος σε δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος όπως ο Δρόμος Αλληλεγγύης Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος αφού συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν με επιτυχία στον φετινό αγώνα αναφέρθηκε στην πολύτεκνη οικογένεια αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η πολύτεκνη οικογένεια αποτελεί ζωντανό και υγιές κύτταρο της Ελληνικής Κοινωνίας και η τοπική Εκκλησία θα στέκεται πάντα  δίπλα της».

Από την πλευρά της η κα Ασημίνα – Περδίκη Πούλιου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για τη γενικότερη συμβολή του στο Σύλλογο αλλά και τον Πρωτοπρεσβύτερο π.  Κυριάκο Κοκελίδη, το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ”  και όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα Δρόμου που μαζί με τους θεσμικούς φορείς και τους εθελοντές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάνε όλα καλά και να ολοκληρωθεί με επιτυχία ο αγώνας.

H οργανωτική επιτροπή ανανέωσε το ραντεβού της για τον 8ο Δρόμο Αλληλεγγύης στις 28 Αυγούστου 2023.