Το ΠΑΣΟΚ 48 χρόνια μετά την ίδρυσή του βρίσκεται ξανά στο δρόμο της επιστροφής και της αναγέννησης

Απόψεις Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ «σήκωσε» στις πλάτες του δυσθεώρητα υψηλό βάρος σε σχέση με τις ευθύνες που του αναλογούν. Το πλήρωσε και το πληρώσαμε ακριβά, όλοι εμείς που δεν φύγαμε ποτέ από την παράταξη.

Αυτές οι εποχές όμως πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Το Σάββατο είναι μια μέρα ορόσημο για το ΠΑΣΟΚ και την Πιερία μας, καθώς θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία. Με την αφορμή των εγκαινίων, θα υποδεχτούμε στην Κατερίνη τον Γραμματέα μας, Ανδρέα Σπυρόπουλο. Τον περιμένουμε με χαρά.

Στην εκλογή του νέου προέδρου μας, Νίκου Ανδρουλάκη, οι Πιεριείς συμμετείχαμε μαζικά και επιλέξαμε την ανανέωση. Χιλιάδες Πιεριείς, επίσης, με σκληρό αγώνα αναδείξαμε και πάλι στους τρεις δήμους μας τις νέες επιτροπές και εκλέξαμε νέα νομαρχιακή επιτροπή. Επέστρεψε και ο ήλιος μαζί με τις μνήμες της ιστορικής μας παράταξης. Και έφτασε η ώρα να εγκαινιάσουμε και τα γραφεία μας.

Το ΠΑΣΟΚ 48 χρόνια μετά την ίδρυσή του βρίσκεται ξανά στο δρόμο της επιστροφής και της αναγέννησης. Είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό και επίκαιρο. Κόντρα στη μουντάδα της σκληρής καθημερινότητας που ζούμε, το ΠΑΣΟΚ διαθέτει μια αληθινά προοδευτική, ελκυστική και ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης και διαχείρισης των προβλημάτων, που μας ταλανίζουν. Είμαστε όλοι εδώ ως κομμάτι του λαού από τον οποίο προερχόμαστε. Απευθυνόμαστε σε όλους, όχι στους λίγους.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ξανά για τις αρχές και τις αξίες μας, που σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρες από ποτέ. Την κοινωνική δικαιοσύνη, την αξιοκρατία, τον πατριωτισμό. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε πάλι ψηλά τη σημαία της παράταξης. Τη σημαία των κοινών μας αγώνων και ιδανικών. Το οφείλουμε στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν αταλάντευτα για τις αρχές και τις αξίες μας. Το ζητούν τα παιδιά μας!