To μεγαλύτερο family festival της χώρας επιστρέφει στις 8 & 9 Οκτωβρίου!

Ψυχαγωγία

To μεγαλύτερο family festival της χώρας επιστρέφει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου! Στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη, θα στηθεί ένα εντυπωσιακό χωριό, ενώ οι τρελούτσικοι κάτοικοί του θα δώσουν τον παλμό για μία αξέχαστη διήμερη γιορτή για όλη την οικογένεια!

Πάνω από 100 δράσεις!

Το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 συνδυάζει βιωματικά workshops, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, shows, συναυλίες και πολλές θεαμα…τικές εκπλήξεις!

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Βιωματικά εργαστήρια: Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από κορυφαίους επαγγελματίες της εκπαίδευσης! Κάθε εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά συγκεκριμένης ηλικίας, έχει διάρκεια μία ώρα και συγκεκριμένη δομή. Κοινό χαρακτηριστικό τους; Ο βιωματικός, ψυχαγωγικός και εκπαιδευτικός χαρακτήρας! Για τη συμμετοχή σας σε workshop απαιτείται προεγγραφή ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή τους!

Stage Events: Shows αγαπημένων καλλιτεχνών και οι πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις της Θεσσαλονίκης! Όλα στο stage του KIDOT χωριού ! Φέτος, το KIDOT Festival 4 διαθέτει κεντρική σκηνή και πολλές θέαμα…τικές εκπλήξεις!

Side Events: Παιχνίδια, διαδραστικές perfomances, εντυπωσιακά shows, μουσικοκινητικές δράσεις από τις πιο ταλαντούχες καλλιτεχνικές και αθλητικές ομάδες της πόλης! Αναζητήστε τα side events στους ανοιχτούς χώρους του φεστιβάλ (S2, S3) και συμμετέχετε ελεύθερα σε όποιο σημείο κι αν τα πετύχετε, αφού η ψυχαγωγία, η συμμετοχικότητα, αλλά και η βιωματική προσέγγιση είναι το σημείο αναφοράς τους!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις δράσεις και τους συμμετέχοντες εδώ!  

Playgrounds

Φέτος για πρώτη φορά θα δημιουργηθούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι-έκπληξη που θα απογειώσουν την εμπειρία που θα ζήσει κάθε οικογένεια!

Preschool Playground: Ένας χώρος αφιερωμένος στα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με αφηγήσεις παραμυθιού, δραστηριότητες Montessori, sensory και messy play!

Adventure Playground: Όλα τα παιδιά  θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν και ν’ αθληθούν με τον εναλλακτικό τρόπο κάνοντας ποδήλατο, skate, rollers και τοξοβολία!

Game Area: Ένας χώρος με ρετρό παιχνίδια για να παίξουν τα παιδιά, αλλά και για να θυμηθούν το παιδί που κρύβουν μέσα τους οι μεγάλοι!  

Adults Ground & KIDOT Mag

Ένας χώρος αφιερωμένος αποκλειστικά στους γονείς! Το online περιοδικό του KIDOT έχει ετοιμάσει μία σειρά εκπλήξεων όπως talks & meetups με καλεσμένους που θα μοιραστούν την εμπειρία τους, θα δώσουν λύσεις και θ’ αποτελέσουν έμπνευση. Όση ώρα τα παιδιά παρακολουθούν κάποιο workshop, εσείς μπορείτε να συμμετέχετε αφιερώνοντας αυτόν τον χρόνο σ’ εσάς και στην εξέλιξη σας!

Market

Η αγορά του KIDOT Festival έχει τα πάντα! Οι καλύτερες επιχειρήσεις που ασχολούνται με το παιδί, αλλά και όλη την οικογένεια βρίσκονται εδώ και θα σας προτείνουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ με χαρά θα σας λύσουν κάθε απορία!

Social Actions

To KIDOT Festival έχει έντονο κοινωνικό πρόσημο και χαρακτήρα προσφοράς! Καλεσμένοι, έξι φορείς της πόλης, οι οποίοι σας προσκαλούν στον χώρο τους ώστε να μάθετε περισσότερα για τη δράση τους! Παράλληλα, επιφυλάσσουν πολλές και δημιουργικές εκπλήξεις για τα παιδιά!

All Day

Πολλά φεστιβάλ, μέσα στο φεστιβάλ; Όλα είναι δυνατά στο KIDOT Festival 4! Οι πιο πρωτοποριακές επιχειρήσεις της Ελλάδας παρουσιάζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, δημιουργούν τους δικούς τους χώρους και φιλοξενούν μια σειρά δράσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Επισκεφτείτε τους, μάθετε περισσότερα για όλα όσα σας προτείνουν και πάρτε μέρος στις δράσεις τους!

Δείτε το Promo Video του KIDOT Festival:  https://youtu.be/OktElGqNsn8

Lounge Areas  

Στο KIDOT χωριό οι ρυθμοί είναι έντονοι, αφού σε κάθε γωνία συμβαίνει κάτι συναρπαστικό! Στις Lounge Areas, ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, όσο τα παιδιά απολαμβάνουν ανέμελο, ελεύθερο παιχνίδι και ξεκουράζονται πριν την επόμενη περιπέτεια!

Food & Drink Corner 

Επειδή το ατελείωτο παιχνίδι ανοίγει πάντα την όρεξη, στην πλατεία του χωριού θα βρείτε τα πιο αγαπημένα καταστήματα εστίασης της Θεσσαλονίκης! Πεντανόστιμες επιλογές κάθε είδους, street food ποιοτικές γεύσεις και δροσιστικά ροφήματα είναι στη διάθεση σας ώστε να τα απολαύσετε είτε στα τραπεζάκια της πλατείας, είτε απλώς στο χέρι καθώς κάνετε τη βόλτα σας!

Ένα φεστιβάλ για όλους!

Στο KIDOT Festival 4, θα υπάρχει δυνατότητα παράλληλης διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας -ΚΕΝΓ στα Info Points, σε όλα τα Workshops (W1, W2, W3), καθώς και στα Stage Events (S1). Ζητήστε την στα Info Points!

Επιπλέον, στις εισόδους του φεστιβάλ θα υπάρχουν απτικοί χάρτες του Mind the Map για τη διευκόλυνση των ατόμων με οπτική αναπηρία.

Ραντεβού στο KIDOT Festival 4!

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο αξίας 5.000 ευρώ που θα κληρωθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ!

Info

*Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

*Με το εισιτήριο εισόδου έχετε δωρεάν συμμετοχή σε ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες (εργαστήρια, θεάματα, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, playgrounds).

*Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 1 έτους!

* ΔΩΡΕΑΝ Πάρκινγκ από την είσοδο της Εγνατίας!

*Το φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα της UNICEF.