Πιερία | Συνελήφθησαν 2 άτομα για ναρκωτικά από αστυνομικούς του Τμήματος Παιονίας – Έρευνες με τη συνδρομή της Ασφάλειας Κατερίνης

Κοινωνία

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο του οχήματος, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο.

Ωστόσο σε κοντινή απόσταση το όχημα ακινητοποιήθηκε και απέρριψαν από το παράθυρο του οχήματος μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 199 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και 2 τρίφτες κάνναβης.

Το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του ενός ημεδαπού άνδρα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.