Η ευχετήρια αναφορά της Μαρίας Μίχου για τη νέα σχολική χρονιά

Πολιτική

Στον αγιασμό εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, παρέστη η πρώην Βουλευτής Πιερίας και μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου.

  Όπως σε κάθε σχολική μονάδα η τελετή έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ασφαλώς σηματοδοτεί την έναρξη του εκπαιδευτικού κύκλου της σχολικής περιόδου 2022-2023.

  Αποδεχόμενη την πρόσκληση της διευθύντριας του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου της Κατερίνης, Μαρίας Κοκκίνου, η  κ. Μίχου απηύθυνε χαιρετισμό προς το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και τις μαθήτριες και τους μαθητές, τονίζοντας:             

  « Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είμαι σήμερα μαζί σας. Στο ξεκίνημα του νέου σχολικού έτους. Ανάμεσα στα νιάτα της πατρίδας μας που αποτελούν το μέλλον της χώρας μας.

  Θεωρώ ότι η πολιτεία σας χρωστάει πολλά, όπως και εσείς χρωστάτε εξ ίσου πολλά στον εαυτό σας. Αναμφίβολα το σχολείο σας δίνει την ευκαιρία να θέτετε στόχους, τους οποίους είμαι βέβαιη ότι θα τους καταχτήσετε γιατί έχετε  τις δυνατότητες. 

  Η  δημιουργική συνεργασία όλων όσων συναποτελείτε την εκπαιδευτική κοινωνία του Λυκείου σας, θα οδηγήσει στην επιτυχή μαθησιακή διαδικασία, θα συμβάλλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητριών και μαθητών, έτσι ώστε να καλλιεργήσετε δεξιότητες και ήθος και να προχωρήσετε δυναμικά στο στίβο της ζωής.

    Εύχομαι σε όλους καλή και φωτισμένη χρονιά, με υγεία, έμπνευση, πρόοδο, δημιουργία και χαρά.»