Συνάντηση της βουλεύτριας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ε.Σκούφα, με την Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε Πιερίας Σοφία Μαυρίδου

Πολιτική

Το Διοικητήριο Πιερίας επισκέφτηκε την Τετάρτη 7/9 η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα και συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και συνεργάτες της.

Αποκλειστικό θέμα της συνάντησης ήταν η εξέταση της δυνατότητας που υπάρχει σε οδικά τμήματα που είναι της αρμοδιότητας της κ. Μαυρίδου και συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση τμήματος δρόμου που οδηγεί στην Παλαιά Μόρνα και είναι χαλικόστρωτο, καθώς και της οδού που οδηγεί στην Ελαφίνα Ημαθίας μετά την Κ.Ε Ελάφου.

Η κ. Μαυρίδου και συνεργάτες της ενημέρωσαν την κ. Σκούφα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημα των κατοίκων των περιοχών αυτών και την ενημέρωσαν ακόμη για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε όλη την Π.Ε Πιερίας.

Η κ. Μαυρίδου ζήτησε τη συνδρομή της κ.Σκούφα αλλά και των άλλων βουλευτών της Πιερίας ώστε να ικανοποιηθεί και να χρηματοδοτηθεί το αίτημα που κατέθεσαν μαζί με το Δήμαρχο Δίον-Ολύμπου κ. Γερολιόλιο για την διάβαση στο “Ξηρολάκι” και την κατασκευή γέφυρας στο συγκεκριμένο σημείο.

Η κ. Σκούφα από την πλευρά της τόνισε ότι θεσμικά μεταφέρει διαχρονικά αιτήματα φορέων και πολιτών στους αιρετούς που είναι αρμόδιοι για την επίλυσή τους και πάντα θα προωθεί και θα στηρίζει αιτήματα που στόχο έχουν την βελτίωση της ζωής και την οικονομική ανάπτυξη των πολιτών της Πιερίας.