Κυβερνητικό κλιμάκιο στην Πιερία |Με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας συναντήθηκε η Γ.Γ Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα και βουλευτές

Πολιτική

Σε εξέλιξη είναι οι επισκέψεις στην Πιερία από κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας. Το κλιμάκιο αποτελείται από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, τους Βουλευτές του νομού Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη, τους Βουλευτές Λάρισας Χρήστο Κέλλα και Μαγνησίας Κωνσταντίνο Μαραβέγια, καθώς και την Γενική Γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

“Σήμερα είχα τη χαρά να δεχθώ στο γραφείο μου στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ τη Γενική Γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, κα Βιβή Χαραλαμπογιάννη, συνοδευόμενη από το Βουλευτή Λάρισας, κο Χρήστο Κέλλα και το Βουλευτή Μαγνησίας, κο Κωνσταντίνο Μαραβέγια. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις αυξημένες ανάγκες του δημοσίου τομέα και των υπηρεσιών μας σε ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θεωρείται απαραίτητο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας”, αναφέρει σε ανάρτηση της η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.