Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Π. Ε. Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης για την ασφαλτόστρωση οδών αρμοδιότητας Δ. Κατερίνης

Κοινωνία

Την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022, υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης, για την υλοποίηση του έργου: “Ασφαλτόστρωση οδών αρμοδιότητας Δήμου Κατερίνης” με κωδικό 2415ΠΙΕ001ΚΑΠ21, το οποίο αφορά στην εκτέλεση εργασιών κατηγορίας οδοποιίας και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας/ΠΚΜ.

Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού μήκους περίπου 1.560 μέτρων στην Κοινότητα Βρύας, ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού μήκους περίπου 1.100 μέτρων στην Κοινότητα Μοσχοχωρίου, όπως επίσης και ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης δημοτικής οδού από την Παλιά Εθνική Οδό έως την έξοδο της Κοινότητας του Κάτω Αγίου Ιωάννη.

Η υλοποίηση των εργασιών ασφαλτόστρωσης κρίνονται απαραίτητες για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και την ασφαλή κίνηση των οχημάτων στα εν λόγω τμήματα. Επιπλέον, οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης θα έχουν καλύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση στις καλλιέργειές τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεργάζεται πάντοτε και με τους τρεις Δήμους της περιοχής μας για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής προς όφελος τόσο τον τοπικών κοινοτήτων, όσο και των επισκεπτών της Πιερίας με κοινό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την ασφάλεια όλων των πολιτών.