Οι τάσεις του φθινοπώρου στην διακόσμηση του σπιτιού σας

Επαγγελματίες Κοινωνία

Καθώς η τηλεργασία την εποχή της πανδημίας ανάγκασε πολλούς να τροποποιήσουν τους χώρους του σπιτιού τους ώστε να διευκολυνθούν στη νέα πραγματικότητα, πλέον οι περισσότεροι είναι απασχολημένοι με το να επαναφέρουν αυτούς τους χώρους στην προηγούμενη χρήση τους. Επίσης, παρατηρείται μια τάση αυτές οι αλλαγές να γίνονται με πιο χαρούμενη διάθεση τόσο στη διακόσμηση όσο και στα χρώματα.

❔ Ποιες όμως είναι οι κυρίαρχες τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού για το φετινό φθινόπωρο;

🔹Επιστροφή στα 70’s. Το χαλαρό στυλ και οι γήινες αποχρώσεις της δεκαετίας του 70 επανέρχονται στο προσκήνιο της διακόσμησης των εσωτερικών χώρων. Επίσης, η μίξη υφών και μοτίβων αλλά και η επιστροφή στα φυσικά υλικά όπως το ξύλο φαίνεται πως θα κυριαρχήσουν φέτος.

🔹Περιορίστε τα διακοσμητικά. Η τάση του φθινοπώρου «επιβάλλει» έναν περιορισμό των διακοσμητικών στοιχείων που υπάρχουν στο σπίτι. Ο περιορισμός δεν είναι απαραίτητα μόνο στον αριθμό των διακοσμητικών αλλά και στο είδος τους. Αποφύγετε τα έντονα διακοσμητικά και προτιμήστε πιο απλά και σε γήινες αποχρώσεις.

🔹 Πλακάκια με μοτίβα και χρώμα. Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να δώσουν χαρακτήρα στο σπίτι τους επιλέγοντας πλακάκια με διάφορα μοτίβα ή/και χρώματα. Αυτή φαίνεται πως είναι η τάση για φέτος.

🔹Κυρίαρχο χρώμα το ροζ

Το ροζ και μάλιστα στις πιο θερμές του αποχρώσεις είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος στη διακόσμηση. Το ροζ είναι το χρώμα της χαράς και της ευτυχίας, συναισθήματα που ο καθένας θα ήθελε να αποπνέει το σπίτι του.

Εσείς ποια τάση θα επιλέξετε φέτος στο σπίτι σας;