Τρέχω για την Κατερίνη | Έτοιμο το μετάλλιο της αθλητικής γιορτής – 1000 οι επιβεβαιωμένες εγγραφές ένα μήνα πριν την εκκίνηση

Αθλητικά

Η διοργάνωση – Θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», παρουσιάζει το χειροποίητο, ανάγλυφο μετάλλιο, το οποίο, μαζί με το δίπλωμα συμμετοχής, θα απονεμηθεί σε όλους όσοι, στις 09 Οκτωβρίου διανύσουν τη γεμάτη συμβολισμούς, για την απελευθέρωση της Κατερίνης, ιστορική διαδρομή,

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, επειδή το 2022 είναι έτος με ιδιαίτερο συναισθηματικό φορτίο για τους απανταχού Έλληνες, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από  το βίαιο ξεριζωμό του μικρασιατικού ελληνισμού από τις πατρογονικές του εστίες, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), μέσω της ετήσιας κορυφαίας αθλητικής – πολιτιστικής γιορτής: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», τιμούν την ιστορική επέτειο, με την αποτύπωση στη μία όψη του πρωτότυπου μεταλλίου, του λογοτύπου: «1922 – 100 χρόνια Εθνικής Μνήμης».

Πρόκειται για το επίσημο επετειακό λογότυπο, τη χρήση του οποίου ευγενικά παραχώρησε στη διοργάνωση «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ). Παράλληλα, στη δεύτερη όψη αποτυπώνεται το «Πνευματικό Κέντρο Μικρασιατών», του συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, το οποίο  θεωρείται ένα από τα σύγχρονα κτίρια – τοπόσημα της πόλης μας.

Οι εγγραφές…… «πάνε με χίλια»

Με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, με διοργανωτές τον Δήμο Κατερίνης – Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος καλούμαστε όλοι να γίνουμε μέρος της μεγάλης αθλητικής – πολιτιστικής γιορτής.

Οι εγγραφές για τον αγώνα – θεσμό συνεχίζονται και ήδη καταγράφεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή (1000 επιβεβαιωμένες εγγραφές – ένα περίπου μήνα πριν την αφετηρία). Εξασφαλίστε  θέση στις λίστες εκκίνησης!

Online εγγραφή:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=50a63f40c85d52836a261c1b75947544&l=GR&g=0

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2351 350516 & 2351047445 (Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου:  Νικηφόρος Γκόλτσιος & Γιώργος Μίχος). Στα παραπάνω τηλέφωνα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι και για πληροφορίες που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές.

Επίσης, για σχετικές διευκρινίσεις, στο email: oppapkaterinis@gmail.com.