Η Μαρία Μίχου συγχαίρει τον «Ατρόμητο» Κατερίνης

Αθλητικά

Με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση με αναφορά την προετοιμασία του Γ.Α.Σ. «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Κατερίνης και την απόφαση του συλλόγου να αφιερώσει την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά στις τραγικές στιγμές του Ελληνισμού της Ανατολής, η πρώην Βουλευτής Πιερίας. Μαρία Μίχου, συγχαίρει και δηλώνει:

  «Απευθύνω τα ειλικρινή θερμά μου συγχαρητήρια, στον πρόεδρο, τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και εν γένει τη φίλαθλη οικογένεια του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου ¨ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ¨ Κατερίνης, για την συλλογική απόφαση να αφιερώσουν την αγωνιστική τους συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πιερίας, στα εκατοντάχρονα της Μικρασιατικής Καταστροφής και στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

  Δείγματα ευαισθησίας, σεβασμού στη μνήμη, τιμή στους προγόνους. Αξίες και αρχές με τις οποίες πορεύεται η κοινωνία των ανθρώπων του Μυλαύλακου-Παραδείσου Κατερίνης, μια παραγωγική γωνιά του ιστού της πόλης με τη δημιουργική συνύπαρξη του προσφυγικού στοιχείου με τα λοιπά φυλετικά στοιχεία της Ρωμιοσύνης.

  Εύχομαι και ελπίζω η πρωτοβουλία σας αυτή να βρει μιμητές.

  Είστε άξιοι συγχαρητηρίων. Καλή και επιτυχή πορεία και στο αγωνιστικό μέρος της προσπάθειάς σας.»