Αναβάλλεται η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ Κατερίνης με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος – ΕΞΕΠ: “Άξια συγχαρητηρίων αλλά προφανέστατα άκαιρη”

Κοινωνία Περιβάλλον Τουρισμός

Την αναβολή της προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης με θέμα: “Προστασία του Περιβάλλοντος, Ανάδειξη προβλημάτων, Δράσεις και Λύσεις,” ανακοίνωσε ο δήμος Κατερίνης . Όπως γνωστοποιεί σε ανακοίνωση του, η συνεδρίαση αναβάλλεται για τις αρχές Οκτωβρίου 2022 και επισημαίνει ότι η ” αναβολή κρίθηκε απαραίτητη λόγω αδυναμίας συμμετοχής εκπροσώπων τουριστικών φορέων”.

“Άξια συγχαρητηρίων αλλά άκαιρη”

Βεβαίως υπάρχει και η επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΕΞΕΠ κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη, τον Πρόεδρο ΟΕΔΔΠΠΗ και Ένωσης Ενοικ. Δωματίων Παραλίας κ. Γρηγόρη Βειδαμενίδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων κ. Κωνσταντίνο Σιμόπουλο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ενοικιαζομένων Δωματίων Ολυμπιακής Ακτής κ. Θωμά Τουργαίδη στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων πως “θεωρούμε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι μεν άξια συγχαρητηρίων αλλά προφανέστατα άκαιρη. Η εν λόγω συζήτηση ίσως χρήζει ουσιαστικότερης προπαρασκευής, διότι αφενός μεν σε μία τέτοια συνάντηση μάλλον πρέπει να κληθούν και οι αντίστοιχοι κάθε βαθμού ελεγκτικοί μηχανισμοί να καταθέσουν τα πορίσματα των ελέγχων τους, και αφετέρου πάγια θέση και επιδίωξη των φορέων μας είναι να διενεργηθεί επιτέλους η συγκεκριμένη συζήτηση σε χρόνο ευκταίο και πάντως όχι μεσούσης της τουριστικής περιόδου για λόγους οι οποίοι για εμάς τους τουριστικούς φορείς είναι αυτονόητοι”.

Η Επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας