Στο Μάινταλ της Γερμανίας για την διεθνή ποδοσφαιρική διοργάνωση «Turnier Frankfurt» ομάδα νεαρών ποδοσφαιριστών της πόλης μας

Κοινωνία Πολιτική

Με στόχο να εκπροσωπήσει τα «γαλανόλευκα» χρώματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μία σπουδαία διεθνή αθλητική διοργάνωση και κατόπιν πρωτοβουλίας του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ), η παιδική ομάδα ποδοσφαίρου (Under 9) του Δήμου μας «ΚΑΤΕΡΙΝΗ», αναχώρησε σήμερα από την Πλατεία  Ελευθερίας. Προορισμός το Μάινταλ της Γερμανίας, προκειμένου να λάβει μέρος στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Turnier Frankfurt».

Πρόκειται για μία διοργάνωση – θεσμό της Γερμανίας, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-16 Ιουνίου, με την ομάδα της Κατερίνης να έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρικούς συλλόγους, όπως οι Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Νυρεμβέργη, Άουγκσμπουργκ κ.α.

Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Δήμου μας αποτελείται από τους Λευτέρη Φωτιάδη, Παύλο Φυτόπουλο και Σάββα Κατηρτζίδη.

Σημειώνεται, ότι την αποστολή των παιδιών στη Γερμανία συνοδεύουν επίσης: ο  Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) Θεόδωρος Παυλίδης, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Λάζαρος Ντόντης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα τύπου & πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης.