Σ. Καστόρης: “Εκεί στη ΝΟΔΕ να το προσέξουν λίγο το θέμα με τα αρκτικόλεξα”.

Πολιτική

Ανάρτηση στο facebook του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Στέργιου Καστόρη για τα όσα αναφέρει η ΝΟΔΕ Πιερίας

Εκεί στη ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας της Ν.Δ, θα πρέπει να το προσέξουν λίγο το θέμα με τα αρκτικόλεξα. «Μην αναφέρεστε στα ΤοΜΥ, εκτίθεστε, εκτός από σχεδιασμό σε χαρτί, ΤΙΠΟΤΑ άλλο», γράφουν σε ανακοίνωσή τους, απαντώντας σε ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς, για τους κ. της Ν.Δ, αν κάποιος εκτίθεται είναι όποιος μιλά για ΤΑ ΤοΜΥ, όταν αναφέρεται ΣΤΙΣ ΤοΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) και δεν γνωρίζει ότι, όχι μόνο έχουν βγει πλέον απ’ το χαρτί (του σχεδιασμού), αλλά λειτουργούν κιόλας εδώ και πολλούς μήνες.

Μια βόλτα στις κτιριακές εγκαταστάσεις των πρώην πολυϊατρείων ΙΚΑ (ξέρετε ποια Πολυϊατρεία, αυτά που είχε κλείσει εν μια νυκτί ο Άδωνης Γεωργιάδης) θα τους διαφώτιζε πλήρως.

Εκτός κι αν η απαξιωτική τους αναφορά σε αυτές τις μονάδες πρωτοβάθμιας περίθαλψης είναι προμελετημένη. Μας προδιαθέτουν δηλαδή για το πώς θα συμπεριφερθούν απέναντι στις ΤοΜΥ, αν γίνουν κυβέρνηση.

Όσο για το όψιμο ενδιαφέρον τους για τη σωστή διαχείριση του Νοσοκομείου Κατερίνης, ελπίζουμε να είναι ειλικρινές και να μην υποκρύπτει άλλα σχέδια, όπως αυτά της διαχείρισης των δημόσιων δομών υγείας από ιδιώτες, που είναι, κατά τη γνώμη τους, πιο καταφερτζήδες.

Υ.Σ: «Αφήστε την πένα και πηγαίνετε να επισκευάσετε τις τρύπες στα πατώματα του ΟΚΑΝΑ» γράφει η ΝΟΔΕ στον επίλογό της. Περίεργο! Τις τρύπες στα πατώματα τις είδε, τις μαύρες τρύπες στην υγεία (από ΚΕΕΛΠΝΟ, NOVARTIS, από υπερτιμολογήσεις φαρμάκων, αναλώσιμων και ιατρικού εξοπλισμού), ούτε τις είδε, ούτε άκουσε κάτι γι αυτές!