Στους 20 πρώτους συλλόγους στις Γυναίκες η ομάδα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης σε σύνολο 100 και πλέον συλλόγων στην Ελλάδα!

Αθλητικά

Την Κυριακή στις Σέρρες έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τους αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μια χρονιά που μας έδωσε χαρές και δυνατές παρουσίες σε αγώνες εντός Ελλάδος με τα χρώματα του συλλόγου, όσο και εκτός Ελλάδος για μια ακόμα φορά με δύο αθλήτριες μας να αγωνίζονται με τα γαλανόλευκα σε Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου και σε Παγκόσμιους μαθητικούς αγώνες στίβου.

Η συνεχής παρουσία αθλητών μας στις Εθνικές μας ομάδες είναι κάτι που επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα στίβου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ και γεμίζει τις ψυχές μας με δύναμη για να παλέψουμε ακόμα πιο δυνατά μέσα στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στο Α΄ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ λόγω των απαρχαιωμένων υποδομών, αλλά και λόγω των ιδιαίτερων κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που διαμορφώθηκαν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 των Σερρών είχαμε τέσσερις τελικούς σε ισάριθμες συνολικές συμμετοχές. Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

400 μ. Γυναικών Κατερίνα Νατσιοπούλου (2005) 56”91 Χρυσό μετάλλιο

100 μ. Γυναικών Σοφία Κωνσταντινίδου (2004) 12¨52 7η θέση

4×100 Γυναικών ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 51”11 8η θέση. Ν. Σταγκίδου (2004), Σοφία Πανιώρη (2005), Όλγα Μαυρίδου (2005), Αφροδίτη Μπιζιώτα (2006).

200 μ. Γυναικών Σοφία Κωνσταντινίδου (2004) 25”74 14η θέση

Ο ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ βρέθηκε στην 20η θέση της συνολικής βαθμολογίας των Γυναικών μεταξύ άνω των 100 συλλόγων.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή μας κ. Νίκο Μαντζόλη.

Τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν φέτος σε αγώνες και προπονήσεις. Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε χρόνο να γίνονται καλύτεροι.