Επιμελητήριο Πιερίας | Ημερίδα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Ταμείου Ανάκαμψης και τη νέα ΚΑΠ 2023-2027 παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Αγροτικά

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Ταμείου Ανάκαμψης και τη νέα ΚΑΠ 2023-2027 είχαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νομού που συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πιερίας το απόγευμα της Παρασκευής.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς τον οποίο μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Η. Χατζηχριστοδούλου, “ως Επιμελητήριο, τιμήσαμε για τη στήριξη που διαχρονικά παρέχει στην επιχειρηματικότητα της Πιερίας.

Κύριος εισηγητής της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν ο ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας ο οποίος περιέγραψε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν στη διάθεσή τους οι αγροτοκτηνοτρόφοι καθώς και τους στόχους των αναπτυξιακών στρατηγικών στη βάση της ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας (Green Deal).

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να υποβάλουν τα ερωτήματά τους τόσο στον υπουργό, όσο κα στον ΓΓ και να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους”.