Συντονιστική επιτροπή αγώνα Ελάφου: Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας, μέχρι τελικής δικαίωσης – Ευχαριστήριο για τη στήριξη και συμπαράσταση

Κοινωνία

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ,  για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την Έλαφο Πιερίας, εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της σε όλους τους Ελαφινιώτες, τις Ελαφινιώτισσες και τους φίλους της Ελάφου, για τη μαζική συμμετοχή τους, τόσο στην Α Γενική Συνέλευση διαμαρτυρίας της 30/5/2022, όσο και στην Β ,που πραγματοποιήθηκε με ταυτόχρονη συναυλία διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Ελάφου.

 Θερμές ευχαριστίες εκφράζει σε όλους τους εκπροσώπους θεσμικών φορέων και αρχών της Πιερίας, που με τη φυσική τους παρουσία ή με εκπροσώπησή τους, δήλωσαν τη στήριξη και συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα μας. Φυσική παρουσία είχαν οι κ.κ βουλευτές: Χιονίδης Σάββας και Μπέττυ Σκούφα καθώς και οι πολιτευτές: Μίχου Μαρία και Μπέης Δημήτρης. Εκπροσώπηση είχαν οι κ.κ βουλευτές Μπαραλιάκος Φώντας και Μάνη- Παπαδημητρίου Άννα καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

 Από το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης παρέστησαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ.Νταντάμης Γεώργιος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Λεμονόπουλος Τάκης, Αναστασιάδης Θωμάς, Μπαρμπαγεωργόπουλος Θάνος, Ντόντης Λάζος και Ίτσιος Γιώργος.

   Θετική και χρήσιμη η παρουσία και στήριξη όλων, όπως και η διεξοδική αναφορά του Αναπληρωτή Δημάρχου κ.Γ.Νταντάμη στις ενέργειες και παρεμβάσεις του ιδίου  και της Δημοτικής αρχής για την απομάκρυνση της κεραίας από το χωριό μας.

  Ιδιαίτερης επισήμανσης είναι οι προσωπικές παρεμβάσεις της βουλεύτριας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ.Μπέττυς Σκούφα, τόσο με σχετική αναφορά της στη Βουλή των Ελλήνων προς τον αρμόδιο υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης, όσο και με τη συνάντησή της στην Αθήνα στις 24/6/2022 με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε.Τ.Τ(Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων),στους οποίους παρέδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας  της γενικής μας συνέλευσης, δηλώνοντάς τους την έντονη αγανάκτηση των κατοίκων της Ελάφου.

 Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αναδείχτηκε η μη αδειοδότηση της κεραίας από την Ε.Ε.Τ.Τ και η δέσμευση όλων, για την άμεση απομάκρυνση και μετεγκατάστασή της σε χώρο   εκτός ορίων της κοινότητας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς, που συμμετείχαν στη συναυλία διαμαρτυρίας, δίνοντας το δικό τους ιδιαίτερο τόνο στον αγώνα μας, καθώς και στους αγαπητούς φίλους δημοσιογράφους, που με τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και δημοσιεύματά τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην προβολή του προβλήματός μας.

  Συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση και τον αγώνα μας, μέχρι τελικής δικαίωσης, μέχρι την απομάκρυνση της παράνομης και επικίνδυνης κεραίας από το χωριό μας.

      Καλούμε τους συγχωριανούς μας σε συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα.

      Ο    ΑΓΩΝΑΣ   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

         ΕΛΑΦΟΣ  27/6/2022