ΕΒΕΠ | Από 23 έως 28 Σεπτεμβρίου η 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση – Προμελέτη για μόνιμο εκθεσιακό χώρο καταθέτει ο δήμος Κατερίνης (video)

Επαγγελματίες Κοινωνία Οικονομία

Δυναμική είναι η συμμετοχή των επιχειρηματιών στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως 28 Σεπτεμβρίου, καθώς το 75% των επαγγελματιών έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχρηστοδούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με τους συνδιοργανωτές, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

Στη διοργάνωση η Π.Ε Πιερίας συμμετέχει με το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ και ο Δήμος Κατερίνης με το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ. Το Επιμελητήριο βάζει 28 χιλιάδες ευρώ.

Ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ο δήμος πήρε το “πράσινο φως” για να καταθέσει προμελέτη για μια μόνιμη κατασκευή που θα αφορά 5,5 χιλιάδες σκεπασμένα τετραγωνικά μέτρα με ράμπες και ότι άλλο χρειάζεται, στην Ανδρομάχη, στο χώρο που σήμερα γίνεται η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση.