Επιτυχία για το “χαρτί και καλαμάρι” | Σε podcast το θέμα έκθεσης Πανελληνίων!

Κοινωνία

Το εκπαιδευτικό podcast “Χαρτί και Καλαμάρι” μετράει μόλις έναν χρόνο ζωής και έχει ήδη καταφέρει να βοηθήσει πολλούς μαθητές και μαθήτριες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και Έλληνες μαθητές οι οποίοι ζουν στο εξωτερικό. Όλα αυτά, φυσικά, αποδεικνύονται βάσει στατιστικών δεδομένων. Το δωρεάν ακουστικό βοήθημα έκθεσης είναι ο νέος, ευχάριστος τρόπος να μελετούν τα παιδιά θεματικές ενότητες για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Η σημαντικότητα αυτού του εργαλείου γίνεται αντιληπτή από το γεγονός ότι το φετινό θέμα έκθεσης των Πανελληνίων Εξετάσεων για τα Γενικά Λύκεια αναλύεται στο επεισόδιο “Η αξία της ιστορικής γνώσης”, το οποίο είχε “ανεβεί” από πέρυσι. Επομένως, οι μαθητές/μαθήτριες που είχαν ακούσει το επεισόδιο μπόρεσαν να καλύψουν πλήρως το θέμα. Το “Χαρτί και Καλαμάρι” θα συνεχίσει να ηχογραφεί podcasts με νέες θεματικές, ενώ δεν λείπουν και τα συμβουλευτικά επεισόδια, όπως η οργάνωση του διαβάσματος, συμβουλές για τις Πανελλήνιες κ.ά.

Σκοπός του συγκεκριμένου podcast είναι η παροχή ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού εργαλείου για όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα για όσους φοιτούν στη Β’ και Γ΄Λυκείου.

Τα επεισόδια υπάρχουν στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και σε όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες podcasts.

Οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν τη σελίδα στο Facebook, στο Instagram και στο Spotify, ώστε να ενημερώνονται άμεσα για τα νέα επεισόδια.

Spotify: https://open.spotify.com/show/1tHC6MTyNPQCEN122DQlO7?si=c7f835c25fb64c72

Facebook: Χαρτί και Καλαμάρι

Instagram: hartikalamari_podcast