Στο πρώτο Moto Festival  της ομάδας δικυκλιστών Μακρυγιάλου stupid fast ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α  Πιερίας

Κοινωνία

Μία εξαιρετική εμπειρία βιώσαμε την Κυριακή  5 Ιουνίου 2022 στον  Μακρύγιαλο.

   Στο πρώτο Moto Festival  της ομάδας δικυκλιστών Μακρυγιάλου stupid fast ο Σύλλογος μας είχε ιδιαίτερα τιμητική θέση. Για άλλη μια φορά οι δικυκλιστές έδειξαν την αγάπη  και την αλληλεγγύη τους στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α  Νομού Πιερίας.

    Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

    Το κάλεσμα είχε μεγάλη  επιτυχία καθ όσον είχε την υποστήριξη του Chopper Riders Clup Katerini.  Συγκέντρωσε  δε  αγγέλους της ασφάλτου από πολλά διαμερίσματα της χώρας οι οποίοι πλούτισαν  με την παρουσία τους την εκδήλωση.         

   Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο  Αλέξανδρο Κουνατίδη, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Καρακατσανη, καθώς και το μέλος Σωτήρη Τσιτσιμπίκο οι οποίοι διέθεσαν χρόνο και κόπο για την επιτυχία της εκδήλωσης.

   Ευχαριστούμε επίσης και τον Πρόεδρο του Chopper Riders Clup Katerini κ.Γιώργο Ιωάννου ο οποίος είναι  σταθερός υποστηρικτής του Πολυχώρου Καφέ-Κομπολόι και συνέδραμε τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

   Γεωργιάδης Γεώργιος