Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου αρωγός στο πολυσχιδές φιλανθρωπικό και ποιμαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Κοινωνία

Για μία ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυσχιδές κοινωνικό και πνευματικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.       

          Αυτή τη φορά απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων που θα ενισχύσουν τη λειτουργία των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος», του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης», του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου  και της δράσης «Κατασκήνωση στην πόλη» όπου θα φιλοξενηθούν το φετινό καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Τοπικής Εκκλησίας.

          Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευχαριστεί ολοθύμως τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γέροντα Εφραίμ για τη διαρκή του συνδρομή και ουσιαστική στήριξη στο  έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

          Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αυξάνουν τον δυναμισμό των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης κι ευκολύνουν ασφαλώς το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.