Ο Αγροτικός Σύλλογος Κατερίνης τίμησε τη Μπ. Σκούφα και τον Στ. Καστόρη για τη συμβολή τους στην ένταξη πολλών περιοχών της Πιερίας, στο νέο χάρτη ορεινών περιοχών

Αγροτικά Πολιτική

Τη βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα και τον πρώην βουλευτή Στέργιο Καστόρη τίμησε σήμερα ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Γιώργος Χαρισόπουλος για τις συντονισμένες προσπάθειες επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ενταχθούν στο νέο χάρτη ορεινών περιοχών πολλές περιοχές της Πιερίας .

Ο κ. Χαρισόπουλος έκανε λόγο για μια “ιστορική ημέρα” για τον αγροτικό καθώς για πρώτη φορά κερδίζει η Πιερία μια επιδότηση που διεκδικούσαν επί μια δεκαετία.

Από την πλευρά της η κα Σκούφα ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνεργάστηκαν προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο κ. Καστόρης επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο η απονομή της τιμητικής πλακέτας, αλλά ακόμη περισσότερο η αναγνώριση του έργου που έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες.

Η κα Σκούφα ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου και τους ευχήθηκε να είναι πάντα μάχιμοι και πρωτοπόροι και να αγωνίζονται για το δίκαιο του αγρότη και της αγρότισσας.