Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κατερίνης

Κοινωνία

Την Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κατερίνης. Την κα Μαυρίδου υποδέχτηκαν ο Διευθυντής, κος Ιωάννης Τσαμουρτζής, με τους διδάσκοντες, οι οποίοι την ξενάγησαν στους χώρους και τις αίθουσες διδασκαλίας, ενώ παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν  με την Αντιπεριφερειάρχη θέματα και προβληματισμούς που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ.

Η κα Μαυρίδου τόνισε τη σημαντικότητα της ύπαρξης του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. της Κατερίνης, το οποίο διαθέτει έναν αξιόλογο οδηγό σπουδών με πολλές ειδικότητες, ενώ το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθιστά τους αποφοίτους του εξαιρετικούς επαγγελματίες που μπορούν να σταθούν επάξια σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον της προς το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. της πόλης μας, ενώ η ίδια τους διαβεβαίωσε για τη στήριξή της σε ζητήματα και αιτήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Πιερίας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι πάντοτε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας, με σκοπό την αναβάθμιση και την ανάδειξη της σημαντικότητας κάθε βαθμίδας.