Κιτιξής Κωνσταντίνος : Ανοίγει για μένα ένας νέος κύκλος αγώνων με το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

Η εκλογή μου στην νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στην 20η θέση μεταξύ των 301 εκλεγμένων μελών της ανοίγει για μένα έναν νέο κύκλο. Ξεκινάει μία νέα προσωπική περίοδος αγώνα, αυτή τη φορά από ένα καινούριο μετερίζι, για την ολική επαναφορά του Κινήματός μας στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής της χώρας.

Κλείνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο, μία πολύ σημαντική περίοδος για μένα, εξαιρετικά δύσκολη. Μία περίοδος στην οποία προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υπηρετήσω την Παράταξη από τη θέση του Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής  Πιερίας, κάτω από συνθήκες συχνά δύσκολες και εχθρικές.

Δεν είμαι σίγουρος αν το έπραξα πάντοτε με τρόπο αποτελεσματικό. Για ένα όμως είμαι βέβαιος: ότι έδωσα και την ψυχή μου, ώστε ο χώρος μας να παραμείνει υπαρκτός, να έχει φωνή και παρουσία.

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη ευχαριστώ τους συνέδρους που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους τους συντρόφους που με βοήθησαν με κάθε τρόπο και σε αυτήν την εκλογική μάχη. Υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ να φανώ αντάξιος της τιμής που μου έκαναν.

Κιτιξής Κωνσταντίνος

Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ