Κατερίνη| Μητέρα μαθήτριας δημοτικού καταγγέλλει ότι δασκάλα χαστούκισε το παιδί της – Κατέθεσε μήνυση

Κοινωνία

Μήνυση σε βάρος δασκάλας Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κατέθεσε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης, μητέρα μαθήτριας του σχολείου, η οποία υποστηρίζει ότι η δασκάλα χειροδίκησε σε βάρος της κόρης της. Σύμφωνα με όσα περιγράφει σε ανάρτηση του ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Νουλέζας, η δασκάλα χαστούκισε τη κόρη της την ώρα του μαθήματος, επειδή αρνήθηκε να της δείξει ένα χαρτάκι που προηγουμένως της είχε δώσει μια συμμαθήτρια της.

Η ανάρτηση του κ. Νουλέζα

“Δασκάλα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης χαστούκισε χωρις σημαντική αφορμή αναπάντεχα χθές Τρίτη 24/5 δυνατά μαθήτρια της β τάξης ηλικία 7,5 χρόνων όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα μικρό χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της και της είχε δώσει συμμαθήτρια της αφού πρώτα την ακινητοποίησε όπως διηγήθηκε στην μητέρα της.
Η μητέρα της ανυποψίαστη για ότι είχε προηγηθεί όταν μετέβη να την παραλάβει την αντίκρυσε να κλαίει με λυγμούς σε ιδιαιτέρως κακή ψυχολογική κατάσταση ,τρομαγμένη και φοβισμένη απο το δυσάρεστο συμβάν βίας με πρωταγωνίστρια μια εκπαιδευτικό δασκάλα του μαθήμστος Μουσικής η οποία μάλιστα ισχυρίσθηκε ενώπιον της ότι δήθεν η ανήλικη μαθήτρια ψεύδεται.
Η μητέρα μετέφερε αμέσως στα Εξωτερικά Ιατρεία στο ΓΝΚ την ανήλικη κόρη της όπου εξετάσθηκε και διαγνώσθηκε η άσκηση σωματικής βίας
Σήμερα μετέβη με τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο της κ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΥΛΕΖΑ και υπέβαλε στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας Μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Κατερίνης ,ζητώντας την ποινική δίωξη και τιμωρία της ενω ταυτόχρονα ζητά με έγγραφη Καταγγελία της προς τον Δ/ντή του Σχολείου και τον Προιστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την πειθαρχική τιμωρία της. Δυστυχώς τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας με δράστες μαθητές είτε εκπαιδευτικούς πληθαίνουν”.