Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε χθες τον Κώστα Κουκοδήμο στο εκλογικό κέντρο , θερμή υποδοχή στον Γιώργο Νταντάμη- Συγχαρητήρια από τον Σάββα Χιονίδη

Πολιτική

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε χθες σε κλίμα ενθουσιασμού  το  νέο δήμαρχο Κατερίνης, βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία. Σε γιορτινό κλίμα εκφράστηκε η  ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ   μετέβη και ο Γιώργος  Νταντάμης ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους. Λίγη  ώρα αργότερα πήγε και ο δήμαρχος Σάββας  Χιονίδης, ο οποίος συνεχάρη  προσωπικά τον κ. Κουκοδήμο για τη νίκη του.

Θα είμαστε ένα δίδυμο αχτύπητο. Για όλους τους Κατερινιώτες για όλο το δήμο Κατερίνης. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε, δεν θα το μετανιώσετε», είπε ο κ. Κουκοδήμος και ευχαρίστησε την ομάδα του λέγοντας ότι σήμερα απέκτησαν ένα καινούργιο σπίτι στο δημαρχείο όπως και όλοι οι Κατερινιώτες.

Από την πλευρά του ο κ. Νταντάμης υπογράμμισε ότι «τώρα έληξαν οι διαιρέσεις και οι αφαιρέσεις. Από αυτή  τη στιγμή και μετά μόνο πολλαπλασιασμούς και προσθέσεις. Είμαστε για όλους τους συνδημότες μας. Ο κάθε δημότης θα έχει πλέον την αξία που πρέπει να έχει . Αυτό θα υποστηρίξουμε, τα άλλα είναι λεπτομέρειες» σημείωσε.