Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου, στο Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics

Πολιτική

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, αποδεχόμενος την πρόσκληση που του απηύθυνε η κυρία Μάνη κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Υπουργείο, επισκέφτηκε χθες το Τμήμα Διοίκησης  Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με έδρα την Κατερίνη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Υφυπουργός συνομίλησε με τον Πρόεδρο, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος, ενημερώθηκε για την πορεία του, το σημαντικό ακαδημαϊκό έργο που συντελείται αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει στους αποφοίτους στην αγορά εργασίας, σε έναν δυναμικό και διαρκώς ανερχόμενο κλάδο της ελληνικής και διεθνούς οικονομίας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν επίσης η διασύνδεση της αγοράς εργασίας με την τοπική κοινωνία και η φοιτητική μέριμνα, όπου διατυπώθηκαν προτάσεις, όπως η πιθανότητα στέγασης σε φοιτητικές εστίες, με γνώμονα το συμφέρον τόσο του Τμήματος όσο και της τοπικής κοινωνίας. 

Ο Υφυπουργός εξήρε το εξαιρετικό έργο που πραγματοποιείται από τους διδάσκοντες και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε οποιοδήποτε αίτημα.

Η Βουλευτής δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελο Συρίγο που αποδέχτηκε την πρόσκληση και βρέθηκε σήμερα στην Κατερίνη και στο Τμήμα Logistics. 

Ένα τμήμα κόσμημα για τον τόπο μας, άμεσα συνδεδεμένο με την αγορά εργασίας, σε έναν τομέα που αναμένεται να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας πολλές και ποιοτικές νέες θέσεις εργασίας.

Η δήλωση του Υφυπουργού ότι θα στηρίξει το τμήμα αποτελεί εχέγγυο για την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και επιτυχία του τμήματος. Ενός τμήματος που ήδη βρίσκεται στις πρώτες επιλογές εκατοντάδων φοιτητών».