Η OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. κοντά στους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Επαγγελματίες

Στην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχουμε μάθει να κοιτάμε μπροστά, πέρα από τα όρια του κλάδου μας, γιατί οι συγκυρίες είναι δύσκολες για όλο τον πλανήτη και απαιτείται η συνεισφορά όλων μας. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν κόσμο αειφορίας, κοινωνικής προσφοράς και βιώσιμης ανάπτυξης.  

     Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρόσθεσε ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα στην δύσκολη εποχή του Covid που διανύουμε εδώ και 2,5 χρόνια. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ουκρανοί έχουν καταφύγει σε γειτονικές χώρες για να γλιτώσουν από τη ρωσική εισβολή και οι περισσότεροι από τους μισούς πήγαν στην Πολωνία, και  τη Μολδαβία, τη Σλοβακία και τη Ρουμανία χώρες στις οποίες έτυχαν θερμής υποδοχής.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της σε θέματα κοινωνικής εταιρικής  ευθύνης, στις 8 Απριλίου 2022, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους του Γραφείου της κοινότητας Wiązowna, όπου ζουν σχεδόν 3.000 πρόσφυγες (για σύγκριση, υπάρχουν μόνο 12.000 Πολωνοί που ζουν σε αυτήν την κοινότητα, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση πληθυσμού της τάξης του 25%). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκε η δύσκολη κατάσταση στην Ουκρανία και οι λειτουργίες και ο ρόλος  των Εθελοντών Πυροσβεστικών  Σωμάτων  κατά την διάρκεια του πολέμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η εταιρεία μας δώρισε  550 φωτιστικά έκτακτης ανάγκης, GR-60 & GR-11, ως ένδειξη φιλανθρωπίας και συμπαράστασης. H διανομή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA που εδρεύει στην Βαρσοβία.