Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Δημοτικό Σχολείο της Βροντούς

Πολιτική

Το πρωί της Πέμπτης, 14 Απριλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο της Βροντούς στο Δήμο Δίου – Ολύμπου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κος Δημήτρης Κορινιώτης, ο σύλλογος διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, ενώ στη συνάντηση έδωσε το “παρών” και ο Αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Θανάσης Καλαϊτζής.

Η Αντιπεριφερειάρχης ξεναγήθηκε από τον κο Κορινιώτη στους ζεστούς και φιλόξενους χώρους του σχολείου, καθώς επίσης και στη δανειστική βιβλιοθήκη, ενώ τον συνεχάρη για την εξαιρετική εικόνα του σχολείου, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του.

Ο κος Κορινιώτης με τη σειρά του ευχαρίστησε την κα Μαυρίδου για τη στήριξή της στο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και στην τοπική κοινότητα της Βροντούς. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη να διαβεβαιώνει τη Διεύθυνση, αλλά και τους διδάσκοντες, πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα βρίσκεται πάντα κοντά σε όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής μας και θα προσπαθεί να βοηθάει σε κάθε αίτημα που άπτεται των αρμοδιοτήτων της.