Αντιπολεμική συναυλία Σωματείων και Φορέων της Πιερίας

Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/4 η αντιπολεμική συναυλία Σωματείων και Φορεών της Πιερίας, όπου ακούστηκε δυνατά το σύνθημα «Οχι στον πόλεμο, καμία εμπλοκή, Ειρήνη και Φιλία ζητάνε οι λαοί».

«Υπάρχει ελπίδα», όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι Καλλιτέχνες στο Δρόμο. «Ενώνουμε τη φωνή μας και λέμε όχι στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, απαιτούμε τερματισμό του πολέμου εδώ και τώρα, απεμπλοκή της Ελλάδας από τους πολεμικούς σχεδιασμούς,  επιλέγουμε την ειρήνη, επιλέγουμε την πάλη και τον αγώνα», ανέφερε η Δ. Γιαννακίδου εκ μέρους των Ομάδων Γυναικών Κατερίνης και Λιτοχώρου.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους απεργούς αγωνιστές που απρόκλητα και αναίτια συνελλήφθησαν στις 6 Απρίλη, μέρα πανελλαδικής απεργίας, επειδή διαδήλωναν ενάντια στο να γίνει η χώρα μας ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο.

«Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε για το δίκιο μας και την ειρήνη. Είμαστε στο πλευρό του Ουκρανικού λαού και των λαών όλου του κόσμου», τόνισε ο Π. Παπαδόπουλος εκ μέρους του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το ραντεβού των εργαζομένων ανανεώθηκε για την 1η Μάη, μέρα πανεργατικής απεργίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επιτροπή Ειρήνης Πιερίας

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (παράρτημα Πιερίας)

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Πιερίας

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Ν. Πιερίας

Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου

Σωματείο Συνταξιούχων Ταμείου Εμπόρων Κατερίνης

Ομάδα Γυναικών Λιτοχώρου (μέλος ΟΓΕ)

Ομάδα Γυναικών Κατερίνης (μέλος ΟΓΕ) Βαλκάνιοι Καλλιτέχνες στο δρόμο