Περιοδεία στην Πιερία του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτη: “Ζούμε μια από τις δυσκολότερες εποχές για τους αγρότες αλλά και για τους καταναλωτές” (βίντεο + φωτο)

Αγροτικά Πολιτική

Σε εξέλιξη είναι η περιοδεία στην Πιερία σήμερα, του Σταύρου Αραχωβίτη, Τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ολοκληρώνοντας τις  προσυνεδριακές δραστηριότητες του κόμματος στην Πιερία.

Ο πρώην υπουργός, τον οποίο συνόδευε η βουλεύτρια Πιερίας Μπέττυ Σκούφα και στελέχη του κόμματος, συναντήθηκε το πρωί με τον δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού, με καλλιεργητές ρυζιού και σιτηρών, εκπροσώπους του αγροτικού συλλόγου στο Αιγίνιο, εκπροσώπους των Μυδοκαλλιεργητών και εκπροσώπους των αλιέων στο Μακρύγιαλο. Το μεσημέρι επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Ζωοτροφών Κατερίνης  “ΒΙΟΖΩΚΑΤ” και στη συνέχεια τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Στον Καπνικό Σταθμό ο κ. Αραχωβίτης ξεναγήθηκε στους χώρους από τον Ηλία Τσολακίδη, γνώρισε πρόσφυγες που φιλοξενούνται από την Ουκρανία και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του.

Η περιοδεία του πρώην υπουργού ολοκληρώνεται με πέρασμα από την Καρίτσα και συγκέντρωση στην Κονταριώτισσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με καπνοπαραγωγούς, φρουτοπαραγωγούς, καστανοπαραγωγούς, μελισσοκόμους, κτηνοτρόφους, οινοπαραγωγούς και τσιπουροπαραγωγούς.