Τη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» επισκέφτηκε την Τετάρτη 30/3 η βουλεύτρια Πιερίας (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Πολιτική

Τη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» επισκέφτηκε την Τετάρτη 30/3 η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Καραπούλιο και την αντιπρόεδρο κ. Μαρία Μπίλα του «Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Σκούφα ενημερώθηκε για τη δράση του συλλόγου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και τον προγραμματισμό για τις επόμενες κινήσεις, όπως η δημιουργία νέων «Στεγών Υποστηριζόμενων Διαβίωσης» που αυτή την στιγμή φιλοξενούν 12 άτομα.

Η κ. Σκούφα επισκέφτηκε τα εργαστήρια και είδε από κοντά τους ωφελούμενους να δημιουργούν, με την επίβλεψη ειδικευμένου προσωπικού, πανέμορφα δημιουργήματα.

Τέλος ξεναγήθηκε στο κτίριο της «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» που φιλοξενεί ωφελούμενους όλο το 24ωρο σε ένα ζεστό, άψογα διακοσμημένο και λειτουργικό χώρο.

Η κ. Σκούφα αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους για την ξενάγηση κι ενημέρωση, δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θεωρεί ότι βοηθά τη δράση της «Μέριμνας» με γνώμονα πάντα την προστασία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της εκπαίδευσης των ωφελούμενων ΑμεΑ και των οικογενειών τους.