Αγορά νέων οχημάτων από το δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Κοινωνία

Για την περιποίηση του πρασίνου, κυρίως των γηπέδων, ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού προχώρησε στην αγορά δύο (2) καινούργιων μικρών χαρτοκοπτικών “τρακτέρ”.    

    Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Μανώλας ανέφερε:

    «Θεωρούμε ότι η αναβάθμιση των υποδομών του δήμου μας είναι πολύ σημαντική. Για το λόγο αυτό, η αναβάθμιση αυτή είναι ένας από τους στόχους μας. Στο πλαίσιο αυτό προβήκαμε στην αγορά δύο (2) καινούργιων μικρών χορτοκοπτικών “τρακτέρ” που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες περιποιήσεως του πρασίνου κυρίως των γηπέδων του δήμου μας. Αποφεύγοντας το δανεισμό, αξιοποιώντας χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και από ιδίους πόρους του δήμου, εκτός από τα δύο (2) αυτά “τρακτέρ”, έχουμε ήδη προμηθευτεί ένα (1) απορριμματοφόρο, ένα (1) όχημα-πολυμηχάνημα με επτά (7) υποβοηθητικά εξαρτήματα,  ένα (1) όχημα πολιτικού τύπου”, μία (1) ειδική συσκευή εντοπισμού βλαβών του υδραυλικού δικτύου, τέσσερις (4) εκχιονιστικές λεπίδες κ.ά.

    Όπως προανέφερα, θεωρούμε πολύ σημαντική την αναβάθμιση των υποδομών του δήμου μας και πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και προς αυτή την κατεύθυνση».