Τελετή παράδοσης – παραλαβής της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου

Κοινωνία

Την ηγεσία στο νέο Διοικητή Νικόλαο Αθάνατο, παρέδωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής, ο απερχόμενος Διοικητής Νικόλας Χρισταντώνης, παρουσία των αρχών του νομού. Μετά από μια παραγωγική θητεία και άριστη συνεργασία με τους φορείς της Πιερίας, ο κ. Χρισταντώνης έδωσε σήμερα τα ηνία της Διοίκησης στο νέο Διοικητή ο οποίος υπηρετούσε στο ΓΕΕΘΑ.

” Εξέφρασα στον κ. Χρισταντώνη τα συγχαρητήριά μου για την άκρως εποικοδομητικό και αποδοτικό έργο του όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο και για την εξαιρετική σχέση που ανέπτυξε με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας. Εύχομαι στο νέο Διοικητή μια τελεσφόρα θητεία, υποσχόμενος ότι θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο που έχει κληθεί να αναλάβει”, αναφέρει σε ανάρτηση του στα social media ο βουλευτής Πιερίας Φ. Μπαραλιάκος.

“Συγχαρητήρια στον νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο, κο Νικόλαο Αθάνατο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Προσβλέπουμε σε μια αγαστή κι ευδόκιμη συνεργασία, η οποία θα αποτελέσει αντίστοιχη συνέχεια με τον απερχόμενο, Στρατηγό, κο Νικόλαο Χρισταντωνη”, επισημαίνει η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου.

“Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου συγχαίρει τον νέο Διοικητή της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Tαξίαρχο Νικόλαο Αθάνατο για την ανάληψη των καθηκόντων του. 
Προσβλέπουμε στη συνέχιση της εδραιωμένης και γόνιμης  συνεργασίας μεταξύ της 24ης ΤΘΤ και του Δήμο Δίου-Ολύμπου, που υφίσταται εδώ και δεκαετίες και στεκόμαστε όπως πάντα αρωγοί στο έργο του νέου Διοικητή”, αναφέρει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος.