Μαρία Λεμονή: Η 16χρονη Κατερινιώτισα με την εκπληκτική ερμηνεία στο X-Factor – Η συγκίνηση από τους γονείς, το bullying από τους συμμαθητές της και η μαγευτική φωνή της (βίντεο)

Κοινωνία Ψυχαγωγία

To bullying από τους συμμαθητές της ήταν που έκανε τη Μαρία Λεμονή να ασχοληθεί με το τραγούδι: «Επειδή τα παιδιά στο σχολείο με κορόιδευσαν για την εμφάνισή μου, ένιωθα πολύ άσχημα και αποφάσισα να κάνω κάτι δραστικό και άμεσο για να τους αποδείξω ότι είμαι ξεχωριστή».

Με το κλασικό «Ave Maria», η 16χρονη μαθήτρια άφησε άφωνους τους κριτές. Τους προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όταν αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει μαθήματα φωνητικής! «Πριν τα αρχίσεις, έχεις πάρει το πτυχίο», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας.

«Με ταρακούνησες» είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της μικρής υποψήφιας: «Είναι κρίμα μέσα από το “X Factor” να μην κάνεις το επόμενο βήμα που πρέπει για σένα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τέσσερις κριτές έδωσαν τα «ναι» τους τραγουδώντας όπερα. «Μείνε στο φως, μην πας στο σκοτάδι», της είπε ο Μιχάλης Κουινέλης αποχαιρετώντας τη.