Πολικές θερμοκρασίες σήμερα – Στους -13,4° C η θερμοκρασία στον Άγιο Δημήτριο

Κοινωνία

Πολικές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 11/03, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Σέλι Ημαθίας με -16,1 °C.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 11/03, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας. Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην περιοχή της Αρβανίτσας Βοιωτίας, η οποία ανήκει στο kopaida.gr και έχει ενταχθεί στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Περισσότερες όμορφες χειμερινές εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου μας.    

Οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες της Παρασκευής 11/03/2022, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με τη χιονισμένη εικόνα της μετεωρολογικής κάμερας στην Αρβανίτσα Βοιωτίας, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.  
Πηγή: meteo.gr – https://www.meteo.gr/article_view.cfm?entryID=2174