Συνάντηση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον πρόεδρο του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρη Παπαχρήστο και μέλη του νέου Δ.Σ.

Πολιτισμός

Τον πρόεδρο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Τον κ. Παπαχρήστο συνόδευαν ο διοικητικός διευθυντής του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κ. Νίκος Λακασάς, η υπεύθυνη της εφορίας εθελοντών και παροχής υπηρεσιών θεατών κα Μελίνα Παπαδοπούλου, η υπεύθυνη της εφορίας διαχείρισης υποδομών και οργάνωσης εκδηλώσεων κα Λένα Γεωργούλη και ο υπεύθυνος της εφορίας χορηγιών, χρηματοδοτικών προγραμμάτων και διεθνών πολιτιστικών συνεργασιών κ. Ραφαήλ Μετενίδης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή πορεία και δύναμη στα μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου. Επανέλαβε παράλληλα τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Δίου-Ολύμπου παραμένει υποστηρικτής, συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος του σημαντικού πολιτιστικού φορέα με πανελλήνια εμβέλεια και διεθνή προβολή, του οποίου μεγάλο μέρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων φιλοξενούνται κάθε χρόνο σε χώρους-τοπόσημα εντός των ορίων του Δήμου, όπως, μεταξύ άλλων, το Αρχαίο Θέατρο Δίου, το Βυζαντινό Κάστρο του Πλαταμώνα, ο Βυζαντινός Ναός της Παναγίας στην Κονταριώτισσα και τα Αρχαία Λείβηθρα.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαχρήστος παρουσίασε το όραμα του νέου Δ.Σ., μετά την συμπλήρωση των πρώτων 50 ετών συνεχούς προσφοράς του ΟΡ.ΦΕ.Ο. στον πολιτισμό, προσφέροντας στον Δήμαρχο τη νέα έκδοση αφιερωμένη στην πορεία των 50 ετών του Φεστιβάλ Ολύμπου.