Επίσκεψη του νέου Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Επαγγελματίες

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας, 21 Φεβρουαρίου 2022, το νεοσυσταθέν Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών του Αιγινίου και Περιχώρων στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε. Πιερίας. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ., κος Δημήτριος Εμμανουηλίδης, ο αντιπρόεδρος, κος Ηλίας Τοπτσής, η γραμματέας, κα Παναγιώτα Βούρα, ο ταμείας, κος Παναγιώτης Λανάρας, όπως επίσης και τα μέλη του σωματείου, κα Μαρία Γκαντσίδου, κος Αθανάσιος Κρομμύδας και κος Δήμος Κουρέας.

Το νέο Δ.Σ. του σωματείου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την κα Μαυρίδου τα θέματα που απασχολούν και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επαγγελματίες του Αιγινίου και των γύρω περιοχών. Η Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα των επαγγελματιών και επεσήμανε πως η «Π.Ε. Πιερίας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του σωματείου για την εξέλιξη, την τόνωση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της Βόρειας Πιερίας, η οποία έχει σημαντική θέση στην ατζέντα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», ενώ τους διαβεβαίωσε πώς σε ό,τι αφορά στις αρμοδιότητες της περιφερειακής αρχής θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να λυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και να μπει η περιοχή σε τροχιά εξέλιξης, προόδου και ανάπτυξης.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για μία αγαστή συνεργασία μεταξύ της Π.Ε. Πιερίας και του Σωματείου Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων με κοινό στόχο την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής.