Το καταναλωτικό κοινό «αγκάλιασε» τη Γιορτή Αγοράς  που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Πιερίας και ο δήμος Κατερίνης με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων

Επαγγελματίες

Με ιδιαίτερη θέρμη ανταποκρίθηκε ο κόσμος στη Γιορτή Αγοράς που υλοποίησαν από κοινού το Επιμελητήριο Πιερίας και ο δήμος Κατερίνης με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων το Σάββατο 12 και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.  

Εκατοντάδες καταναλωτές, αφού έκαναν τα ψώνια τους στην αγορά της πόλης, προσκόμιζαν τις αποδείξεις τους, στα ειδικά σταντ που είχαν στηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο και λάμβαναν δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σοκολάτες, μπισκότα σε σχήμα καρδιάς, αρωματικά κεριά και κόκκινα τριαντάφυλλα αλλά και μουσικές εκδηλώσεις «χρωμάτισαν» την ατμόσφαιρα και τόνωσαν τη διάθεση όσων κινήθηκαν στο κέντρο της πόλης.

Τα σταντ επισκέφθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, όσο και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε τη δράση που είχε ως στόχο τη στήριξη της αγοράς σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τους εμπόρους. Αμφότεροι δεσμεύθηκαν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης και της ψυχολογίας των καταναλωτών.