Επίσκεψη Δημάρχου Κατερίνης στο Εκθετήριο “Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια”

Κοινωνία

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια»  είχε την τιμή σήμερα Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 να φιλοξενήσει τον Δήμαρχο Κατερίνης Κωνσταντίνο Κουκοδήμο στο Εκθετήριο του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης είναι ο πρώτος πολίτης του Δήμου μας στον οποίο παρουσιάσαμε τα παλαιοντολογικά ευρήματα καθώς και τους χώρους του Εκθετηρίου. Τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος προσωπικά όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο τους Δήμου μας στάθηκαν από την αρχή της θητείας τους αρωγοί στις προσπάθειές μας και η συμβολή τους ήταν ουσιαστική προκειμένου να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε ότι αυτό ήταν η παρακαταθήκη για να επιτύχουμε την βέλτιστη δυνατή συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης.

Στην δύσκολη και επίπονη προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκε μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο δίπλα μας. Η στήριξή τους δεν ήταν μόνο ηθική, υλική και οικονομική. Πρωτίστως και πάνω από όλα ήταν η αγάπη και δίψα τους να γίνει κάτι καλό και παραγωγικό για τον τόπο μας. Τους ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας παρείχαν απλόχερα.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Γεώργιος Κυριακίδης και Ιωάννης Συμεωνίδης.

Σύντομα ευελπιστούμε να είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε το ευρύτερο κοινό στους χώρους του Εκθετηρίου.