Επίσκεψη του Προέδρου και των μελών του Πολιτιστικού Οργανισμού ”ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ” στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Πολιτισμός

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Στηρίζουμε έμπρακτα τον φορέα ”ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ” και τις καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες του που προάγουν τον πολιτισμό και διατηρούν την πολιτιστική μας κληρονομιά».

Το απόγευμα της Πέμπτης 10-02-2022 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου υποδέχτηκε στο γραφείο της  στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού ”ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ” κ. Θανάση Μπίντα και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Μιράντα Παππά, Άρη Αγγέλου και Αντώνη Ράλλη.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» έχει ως αντικείμενο τη διοργάνωση μίας Διεθνούς Μαθητικής Συνάντησης αρχαίου δράματος, μουσικής και αθλητισμού, με στόχο να φέρει τους μαθητές σε επαφή με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και το αρχαίο δράμα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό του εν λόγω Πολιτιστικού Οργανισμού, συνδιοργανώνοντας τη συγκεκριμένη δράση και ως εκ τούτου υφίσταται μία συνεργασία καθόλα ζεστή και γόνιμη μεταξύ των δύο φορέων, πάντοτε προς όφελος της Πιερίας και της πολιτιστικής της ανάδειξης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο διεξήχθη και η χτεσινή συνάντηση, με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου να δηλώνει τα εξής: «Ο Πλιτιστικός Οργανισμός ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ αποτελεί μια ευκαιρία συνάντησης μαθητών, καλλιτεχνικής δημιουργίας και κατάθεσης ψυχής που προβάλει αναμφισβήτητα την Πιερία και τον πολιτισμό ως κοινό σημείο αναφοράς όλων των λαών και των πολιτισμών. Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή αγκαλιάζουμε πάντοτε τέτοιου είδους δράσεις που έχουν ως στόχο τη δημιουργική έκφραση, την ανάπτυξη και καλλιέργεια δεξιοτήτων καθώς και την ενασχόληση των μαθητών με κάθε μορφής τέχνη».